این سوال که مصرف لبنیات بعد از اسلیو معده از چه زمانی شروع می شود، به مقدار زیادی بستگی به حال عمومی فرد بعد از عمل دارد، زیرا بعضی افراد با مصرف لبنیات بعد از اسلیو معده دچار مشکلات و عوارضی می شوند و بعضی دیگر تحت شرایط خاصی می توانند لبنیات را مصرف کنند.
پس از انجام این عمل در دوران نقاهتتان شما باید از رژیم جراحی لاغری پیروی کنید. این برنامه غذایی با مصرف مایعات شفاف شروع شده و در نهایت با مصرف غذاهای دیگر پایان میابد. اگر تصمیم به انجام عمل اسلیو گرفته اید باید خودتان را برای سبک جدید زندگی پس از عمل آماده کنید.
در این قسمت فواید مصرف لبنیات بعد از عمل اسلیو عنوان شده است:
مواد لبنی دارای مقادیر زیادی کلسیم هستند که برای دندان ها و استخوان ها بسیار ضروری می باشند. مصرف کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می کند. استفاده از لبنیات پس از اسلیو می تواند بسیار مهم باشد زیرا معده پس از عمل در جذب کلسیم ممکن است مشکل داشته باشد.
حفظ پروتئین برای عضلات بسیار مهم است. مواد لبنی مانند شیر یا ماست سرشار از پروتئین هستند که می توانند به حفظ عضلات کمک کنند.
بعضی از محصولات لبنی مانند شیر ویتامین D زیادی داخل خود دارند که این ویتامین نقش عمده ای در سلامتی فرد ایجاد می کند. استفاده از این ویتامین بعد از عمل بسیار مهم است زیرا معده بعد از عمل در جذب این ویتامین کمی به مشکل بر می خورد.
بعد از عمل اسلیو معده باید نکاتی را برای مصرف لبنیات مد نظر داشته باشید که عبارتند از:
افرادی که عمل اسلیو را انجام می دهند ممکن است دچار عدم تحمل لاکتوز بشوند. در این وضعیت فرد نمی تواند لاکتوز را هضم کند. علائم عدم تحمل لاکتوز شامل نفخ، گاز و اسهال می باشد. شما خیلی سریع می توانید متوجه عدم هضم لاکتوز شوید که اگر دچار این مشکل شدید می توانید از محصولات لبنی با لاکتوز پایین یا بدون لاکتوز استفاده کنید.
بله، پس از انجام این عمل کنترل حجم موادی که می خورید بسیار مهم است. در اصل این امر برای جلوگیری از کش آمدن معده بسیار مهم است. سعی کنید هر وعده را سبک بخورید و حجم مواد لبنی که مصرف می کنید کم باشد.
بعد از عمل اسلیو معده این محصولات لبنی را می توانید استفاده کنید:
ماست یونانی برای افرادی که این عمل را انجام داده اند گزینه مناسبی می باشد زیرا دارای پروتئین بالا و چربی پایینی می باشد مخصوصا برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند گزینه بسیار خوبی می باشد.
اگر نگران مصرف لبنیات بعد از عمل می باشید می توانید از شیر کم چرب استفاده کنید زیرا دارای کلسیم و پروتئین بالایی می باشد و همچنین چربی پایینی دارد. از این محصول می توانید در شیک ها، اسموتی ها و همچنین در پخت و پز استفاده کنید.
پنیر کوتیج یا چدار کم چرب نمونه هایی از پنیر کم چرب هستند که می توان در سالادها یا غذاهای دیگر از آن استفاده نمود.
پس از اسلیو معده، برخی افراد ممکن است به محصولات لبنی حساسیت نشان دهند. اگر شما از این حساسیت رنج می برید، می توانید از جایگزین هایی برای محصولات لبنی استفاده کنید که بدون لبنیات باشند. در زیر چند گزینه برای جایگزینی محصولات لبنی پس از اسلیو معده آورده ایم.
می توانید از شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، شیر سویا، شیر برنج و شیر بادام زمینی به عنوان جایگزین برای شیر معمولی استفاده کنید. این شیرها اغلب در فروشگاه های غذایی و سوپرمارکت ها موجود هستند.
برخی از برندهای تولید کننده محصولات لبنی غیر لبنی را تولید می کنند. این محصولات شامل شیرهای گیاهی، مثل شیر سویا و شیر بادام، و همچنین محصولات پروتئینی مصنوعی بر پایه گیاهی مانند پنیرها و ماست های گیاهی می شوند.
اگر لبنیات را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، ممکن است نیاز به مکمل کلسیم داشته باشید. مکمل های کلسیم در داروخانه ها و فروشگاه های مکمل غذایی موجود هستند. همچنین، می توانید از منابع غنی کلسیم دیگری مانند سبزیجات تارتن، بادام، بروکلی و سرشاخه های کلم استفاده کنید.
بله، مصرف مکمل های کلسیم ممکن است باعث بروز عوارض جانبی شود. در زیر به برخی از آنها اشاره کرده ایم.
بهتر است قبل از شروع مصرف مکمل های کلسیم با پزشک یا تغذیه شناس خود مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شما مشخص کنند و در صورت لزوم میزان مناسب مصرف مکمل کلسیم را تعیین کنند.
گنجاندن مواد لبنی در رژیم غذاییتان بعد از اسلیو معده می تواند مزایای زیاد از جمله سلامت استخوان ها، مدیریت وزن و تامین مواد مغذی را داشته باشد.
شما می توانید با انتخاب محصولات لبنی درست و به اندازه و توجه به مقدار آن ها از مزایای محصولات لبنی بعد از اسلیو بهره مند شوید.